Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 99 |
Number of pages | 1 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 60 |
Publication status | Published - 2006 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Cytochrom P450-katalysierte Biosynthese von Aromastoffen. / Bouws, Henning; Berger, Ralf Günter; Zorn, Holger.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 60, 2006, p. 99.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 60, 2006, p. 99.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Bouws, H, Berger, RG & Zorn, H 2006, 'Cytochrom P450-katalysierte Biosynthese von Aromastoffen', Lebensmittelchemie, vol. 60, pp. 99.
Bouws, H., Berger, R. G., & Zorn, H. (2006). Cytochrom P450-katalysierte Biosynthese von Aromastoffen. Lebensmittelchemie, 60, 99.
Bouws H, Berger RG, Zorn H. Cytochrom P450-katalysierte Biosynthese von Aromastoffen. Lebensmittelchemie. 2006;60:99.
Download
@article{3d9d3feb40904081864dff99f740c075,
title = "Cytochrom P450-katalysierte Biosynthese von Aromastoffen",
author = "Henning Bouws and Berger, {Ralf G{\"u}nter} and Holger Zorn",
year = "2006",
language = "Deutsch",
volume = "60",
pages = "99",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Cytochrom P450-katalysierte Biosynthese von Aromastoffen
AU - Bouws, Henning
AU - Berger, Ralf Günter
AU - Zorn, Holger
PY - 2006
Y1 - 2006
M3 - Artikel
VL - 60
SP - 99
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -