Charakterisierung einer neuartigen Oxygenase aus Pleurotus sapidus

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Authors

  • Schmidt K.
  • Marco A. Fraatz
  • Stephanie Johanna Luise Riemer
  • Ralf Günter Berger
  • Holger Zorn

Research Organisations

External Research Organisations

  • Justus Liebig University Giessen
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Details

Original languageGerman
Pages (from-to)32
JournalLebensmittelchemie
Volume65
Issue number2
Publication statusPublished - 2 Apr 2011

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Charakterisierung einer neuartigen Oxygenase aus Pleurotus sapidus. / K., Schmidt; Fraatz, Marco A.; Riemer, Stephanie Johanna Luise et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 65, No. 2, 02.04.2011, p. 32.

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

K., S, Fraatz, MA, Riemer, SJL, Berger, RG & Zorn, H 2011, 'Charakterisierung einer neuartigen Oxygenase aus Pleurotus sapidus', Lebensmittelchemie, vol. 65, no. 2, pp. 32. https://doi.org/10.1002/lemi.201290041
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K. S, Fraatz MA, Riemer SJL, Berger RG, Zorn H. Charakterisierung einer neuartigen Oxygenase aus Pleurotus sapidus. Lebensmittelchemie. 2011 Apr 2;65(2):32. doi: 10.1002/lemi.201290041
K., Schmidt ; Fraatz, Marco A. ; Riemer, Stephanie Johanna Luise et al. / Charakterisierung einer neuartigen Oxygenase aus Pleurotus sapidus. In: Lebensmittelchemie. 2011 ; Vol. 65, No. 2. pp. 32.
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TY - JOUR

T1 - Charakterisierung einer neuartigen Oxygenase aus Pleurotus sapidus

AU - K., Schmidt

AU - Fraatz, Marco A.

AU - Riemer, Stephanie Johanna Luise

AU - Berger, Ralf Günter

AU - Zorn, Holger

PY - 2011/4/2

Y1 - 2011/4/2

U2 - 10.1002/lemi.201290041

DO - 10.1002/lemi.201290041

M3 - Meeting Abstract

VL - 65

SP - 32

JO - Lebensmittelchemie

JF - Lebensmittelchemie

IS - 2

ER -