Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 81 |
Number of pages | 1 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 59 |
Publication status | Published - 2005 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Charakterisierung bioaktiver Verbindungen aus gerösteten Weizenkeimen. / Krings, Ulrich; El-Saharty, Yasser S.; Johansson, Lena et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 59, 2005, p. 81.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 59, 2005, p. 81.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Krings, U, El-Saharty, YS, Johansson, L, Zorn, H & Berger, RG 2005, 'Charakterisierung bioaktiver Verbindungen aus gerösteten Weizenkeimen', Lebensmittelchemie, vol. 59, pp. 81.
Krings, U., El-Saharty, Y. S., Johansson, L., Zorn, H., & Berger, R. G. (2005). Charakterisierung bioaktiver Verbindungen aus gerösteten Weizenkeimen. Lebensmittelchemie, 59, 81.
Krings U, El-Saharty YS, Johansson L, Zorn H, Berger RG. Charakterisierung bioaktiver Verbindungen aus gerösteten Weizenkeimen. Lebensmittelchemie. 2005;59:81.
Download
@article{bf74edd78c524e1a9a442a76ec235e17,
title = "Charakterisierung bioaktiver Verbindungen aus ger{\"o}steten Weizenkeimen",
author = "Ulrich Krings and El-Saharty, {Yasser S.} and Lena Johansson and Holger Zorn and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2005",
language = "Deutsch",
volume = "59",
pages = "81",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Charakterisierung bioaktiver Verbindungen aus gerösteten Weizenkeimen
AU - Krings, Ulrich
AU - El-Saharty, Yasser S.
AU - Johansson, Lena
AU - Zorn, Holger
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 2005
Y1 - 2005
M3 - Artikel
VL - 59
SP - 81
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -