Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 12 |
Number of pages | 1 |
Journal | Ernährungs-Umschau |
Volume | 41 |
Issue number | 1 |
Publication status | Published - 1994 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Ernährungs-Umschau, Vol. 41, No. 1, 1994, p. 12.
Research output: Contribution to journal › Conference article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Bioverfügbarkeit von 137Cs und 134Cs aus Pilzen: In-vitro-Verdauung und Entwicklung küchentechnischer Dekontaminationsverfahren
AU - Kalanke, A.
AU - Hahn, A
AU - Muskat, E.
AU - Höllerer, G.
AU - Brunn, H.
PY - 1994
Y1 - 1994
M3 - Konferenzaufsatz in Fachzeitschrift
VL - 41
SP - 12
JO - Ernährungs-Umschau
JF - Ernährungs-Umschau
SN - 0174-0008
IS - 1
ER -