Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Authors

  • K. Kunkel
  • A.K. Bosse
  • Marco A. Fraatz
  • Ralf Günter Berger
  • Holger Zorn

Research Organisations

External Research Organisations

  • Justus Liebig University Giessen
View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)169
JournalLebensmittelchemie
Volume65
Issue number6
Publication statusPublished - 2 Apr 2012

Cite this

Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten. / Kunkel, K.; Bosse, A.K.; Fraatz, Marco A. et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 65, No. 6, 02.04.2012, p. 169.

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Kunkel, K, Bosse, AK, Fraatz, MA, Berger, RG & Zorn, H 2012, 'Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten', Lebensmittelchemie, vol. 65, no. 6, pp. 169. https://doi.org/10.1002/lemi.201290066
Kunkel, K., Bosse, A. K., Fraatz, M. A., Berger, R. G., & Zorn, H. (2012). Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten. Lebensmittelchemie, 65(6), 169. https://doi.org/10.1002/lemi.201290066
Kunkel K, Bosse AK, Fraatz MA, Berger RG, Zorn H. Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten. Lebensmittelchemie. 2012 Apr 2;65(6):169. doi: 10.1002/lemi.201290066
Kunkel, K. ; Bosse, A.K. ; Fraatz, Marco A. et al. / Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten. In: Lebensmittelchemie. 2012 ; Vol. 65, No. 6. pp. 169.
Download
@article{fd28d0d6f22c49d2959fc11caf3d6289,
title = "Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu nat{\"u}rlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten",
author = "K. Kunkel and A.K. Bosse and Fraatz, {Marco A.} and Berger, {Ralf G{\"u}nter} and Holger Zorn",
year = "2012",
month = apr,
day = "2",
doi = "10.1002/lemi.201290066",
language = "Deutsch",
volume = "65",
pages = "169",
number = "6",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten

AU - Kunkel, K.

AU - Bosse, A.K.

AU - Fraatz, Marco A.

AU - Berger, Ralf Günter

AU - Zorn, Holger

PY - 2012/4/2

Y1 - 2012/4/2

U2 - 10.1002/lemi.201290066

DO - 10.1002/lemi.201290066

M3 - Meeting Abstract

VL - 65

SP - 169

JO - Lebensmittelchemie

JF - Lebensmittelchemie

IS - 6

ER -