Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 169 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 65 |
Issue number | 6 |
Publication status | Published - 2 Apr 2012 |
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Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten. / Kunkel, K.; Bosse, A.K.; Fraatz, Marco A. et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 65, No. 6, 02.04.2012, p. 169.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 65, No. 6, 02.04.2012, p. 169.
Research output: Contribution to journal › Meeting Abstract › Research
Kunkel, K, Bosse, AK, Fraatz, MA, Berger, RG & Zorn, H 2012, 'Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten', Lebensmittelchemie, vol. 65, no. 6, pp. 169. https://doi.org/10.1002/lemi.201290066
Kunkel, K., Bosse, A. K., Fraatz, M. A., Berger, R. G., & Zorn, H. (2012). Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten. Lebensmittelchemie, 65(6), 169. https://doi.org/10.1002/lemi.201290066
Kunkel K, Bosse AK, Fraatz MA, Berger RG, Zorn H. Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten. Lebensmittelchemie. 2012 Apr 2;65(6):169. doi: 10.1002/lemi.201290066
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TY - JOUR
T1 - Biotransformation lignocellulose- und carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten
AU - Kunkel, K.
AU - Bosse, A.K.
AU - Fraatz, Marco A.
AU - Berger, Ralf Günter
AU - Zorn, Holger
PY - 2012/4/2
Y1 - 2012/4/2
U2 - 10.1002/lemi.201290066
DO - 10.1002/lemi.201290066
M3 - Meeting Abstract
VL - 65
SP - 169
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
IS - 6
ER -