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Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 32 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 65 |
Issue number | 2 |
Publication status | Published - 2011 |
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Biotransformation carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen mit Hilfe von Basidiomyceten. / Kunkel, K.; Fraatz, Marco A.; Berger, Ralf Günter et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 65, No. 2, 2011, p. 32.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 65, No. 2, 2011, p. 32.
Research output: Contribution to journal › Meeting Abstract › Research
Kunkel, K, Fraatz, MA, Berger, RG & Zorn, H 2011, 'Biotransformation carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen mit Hilfe von Basidiomyceten', Lebensmittelchemie, vol. 65, no. 2, pp. 32. https://doi.org/10.1002/lemi.201290041
Kunkel, K., Fraatz, M. A., Berger, R. G., & Zorn, H. (2011). Biotransformation carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen mit Hilfe von Basidiomyceten. Lebensmittelchemie, 65(2), 32. https://doi.org/10.1002/lemi.201290041
Kunkel K, Fraatz MA, Berger RG, Zorn H. Biotransformation carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen mit Hilfe von Basidiomyceten. Lebensmittelchemie. 2011;65(2):32. doi: 10.1002/lemi.201290041
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TY - JOUR
T1 - Biotransformation carotinoidhaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen mit Hilfe von Basidiomyceten
AU - Kunkel, K.
AU - Fraatz, Marco A.
AU - Berger, Ralf Günter
AU - Zorn, Holger
PY - 2011
Y1 - 2011
U2 - 10.1002/lemi.201290041
DO - 10.1002/lemi.201290041
M3 - Meeting Abstract
VL - 65
SP - 32
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
IS - 2
ER -