Biotechnologische Erzeugung von hochwertigen Aromastoffen aus Nebenströmen der Lebensmittelindustrie

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Authors

  • M. Rheinheimer
  • Silke Schimanski
  • Ulrich Krings
  • Ralf Günter Berger

Research Organisations

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)61
JournalLebensmittelchemie
Volume66
Issue number3
Publication statusPublished - 5 Jun 2012

Cite this

Biotechnologische Erzeugung von hochwertigen Aromastoffen aus Nebenströmen der Lebensmittelindustrie. / Rheinheimer, M.; Schimanski, Silke; Krings, Ulrich et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 66, No. 3, 05.06.2012, p. 61.

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Rheinheimer, M, Schimanski, S, Krings, U & Berger, RG 2012, 'Biotechnologische Erzeugung von hochwertigen Aromastoffen aus Nebenströmen der Lebensmittelindustrie', Lebensmittelchemie, vol. 66, no. 3, pp. 61. https://doi.org/10.1002/lemi.201290091
Rheinheimer, M., Schimanski, S., Krings, U., & Berger, R. G. (2012). Biotechnologische Erzeugung von hochwertigen Aromastoffen aus Nebenströmen der Lebensmittelindustrie. Lebensmittelchemie, 66(3), 61. https://doi.org/10.1002/lemi.201290091
Rheinheimer M, Schimanski S, Krings U, Berger RG. Biotechnologische Erzeugung von hochwertigen Aromastoffen aus Nebenströmen der Lebensmittelindustrie. Lebensmittelchemie. 2012 Jun 5;66(3):61. doi: 10.1002/lemi.201290091
Rheinheimer, M. ; Schimanski, Silke ; Krings, Ulrich et al. / Biotechnologische Erzeugung von hochwertigen Aromastoffen aus Nebenströmen der Lebensmittelindustrie. In: Lebensmittelchemie. 2012 ; Vol. 66, No. 3. pp. 61.
Download
@article{8aab7b3c73e9494eb5b31a0285dedfe1,
title = "Biotechnologische Erzeugung von hochwertigen Aromastoffen aus Nebenstr{\"o}men der Lebensmittelindustrie",
author = "M. Rheinheimer and Silke Schimanski and Ulrich Krings and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2012",
month = jun,
day = "5",
doi = "10.1002/lemi.201290091",
language = "Deutsch",
volume = "66",
pages = "61",
number = "3",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Biotechnologische Erzeugung von hochwertigen Aromastoffen aus Nebenströmen der Lebensmittelindustrie

AU - Rheinheimer, M.

AU - Schimanski, Silke

AU - Krings, Ulrich

AU - Berger, Ralf Günter

PY - 2012/6/5

Y1 - 2012/6/5

U2 - 10.1002/lemi.201290091

DO - 10.1002/lemi.201290091

M3 - Meeting Abstract

VL - 66

SP - 61

JO - Lebensmittelchemie

JF - Lebensmittelchemie

IS - 3

ER -