Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 14-19 |
Number of pages | 6 |
Journal | Süsswaren |
Volume | 56 |
Issue number | 11/12 |
Publication status | Published - 2011 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Süsswaren, Vol. 56, No. 11/12, 2011, p. 14-19.
Research output: Contribution to journal › Article › Transfer
}
TY - JOUR
T1 - Beeinflussung der Wechselwirkungen von Kakaobutter und Feststoffen durch Emulgatoren unter Berücksichtigung von Zerkleinerung und Conchieren
AU - Franke, K.
AU - Heinzelmann, K.
AU - Bindrich, U.
PY - 2011
Y1 - 2011
KW - Schokoladenmasse
KW - Rheologie
KW - Emulgator
KW - Lecithin
KW - Conchieren
KW - Zerkleinerung
M3 - Artikel
VL - 56
SP - 14
EP - 19
JO - Süsswaren
JF - Süsswaren
SN - 0039-4653
IS - 11/12
ER -