Details
Original language | German |
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Publication status | Published - 1999 |
Event | 6. Tagung für Lebensmittelrheologie - Detmold, Germany Duration: 1 Sept 1999 → … |
Conference
Conference | 6. Tagung für Lebensmittelrheologie |
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Country/Territory | Germany |
City | Detmold |
Period | 1 Sept 1999 → … |
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1999. Paper presented at 6. Tagung für Lebensmittelrheologie, Detmold, Germany.
Research output: Contribution to conference › Paper › Research › peer review
}
TY - CONF
T1 - Auswirkungen des Gefrierens und Auftauens auf die rheologischen Eigenschaften von Eigelb
AU - Franke, Knut
AU - Kießling, Martina
PY - 1999
Y1 - 1999
KW - Rheologie
KW - Eiprodukte
KW - Gefrieren
M3 - Paper
T2 - 6. Tagung für Lebensmittelrheologie
Y2 - 1 September 1999
ER -