Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 111-112 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 46 |
Publication status | Published - 1992 |
Externally published | Yes |
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Aromaverstärkung pflanzlicher Lebensmittel durch Nutzung endogener Alkohol:Transacylasen. / Berger, Ralf Günter.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 46, 1992, p. 111-112.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 46, 1992, p. 111-112.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Berger, RG 1992, 'Aromaverstärkung pflanzlicher Lebensmittel durch Nutzung endogener Alkohol:Transacylasen', Lebensmittelchemie, vol. 46, pp. 111-112.
Berger, R. G. (1992). Aromaverstärkung pflanzlicher Lebensmittel durch Nutzung endogener Alkohol:Transacylasen. Lebensmittelchemie, 46, 111-112.
Berger RG. Aromaverstärkung pflanzlicher Lebensmittel durch Nutzung endogener Alkohol:Transacylasen. Lebensmittelchemie. 1992;46:111-112.
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TY - JOUR
T1 - Aromaverstärkung pflanzlicher Lebensmittel durch Nutzung endogener Alkohol:Transacylasen
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 1992
Y1 - 1992
M3 - Artikel
VL - 46
SP - 111
EP - 112
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -