Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 92 |
Number of pages | 1 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 51 |
Publication status | Published - 1997 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Aromastoffe während der Entwicklung von Erdbeerfrüchten. / Ganßer, Dietmar; Latza, Stefan; Berger, Ralf Günter.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 51, 1997, p. 92.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 51, 1997, p. 92.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Ganßer, D, Latza, S & Berger, RG 1997, 'Aromastoffe während der Entwicklung von Erdbeerfrüchten', Lebensmittelchemie, vol. 51, pp. 92.
Ganßer, D., Latza, S., & Berger, R. G. (1997). Aromastoffe während der Entwicklung von Erdbeerfrüchten. Lebensmittelchemie, 51, 92.
Ganßer D, Latza S, Berger RG. Aromastoffe während der Entwicklung von Erdbeerfrüchten. Lebensmittelchemie. 1997;51:92.
Download
@article{64e355412e474b27b2d984b17915c54d,
title = "Aromastoffe w{\"a}hrend der Entwicklung von Erdbeerfr{\"u}chten",
author = "Dietmar Gan{\ss}er and Stefan Latza and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "1997",
language = "Deutsch",
volume = "51",
pages = "92",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Aromastoffe während der Entwicklung von Erdbeerfrüchten
AU - Ganßer, Dietmar
AU - Latza, Stefan
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 1997
Y1 - 1997
M3 - Artikel
VL - 51
SP - 92
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -