Aromabildung und Strukturmodifikation durch Ferulasäure-Esterasen

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Authors

  • Paul Haase-Aschoff
  • Silke Schimanski
  • Diana Linke
  • Ralf Günter Berger

Research Organisations

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)76
JournalLebensmittelchemie
Volume67
Issue number3
Publication statusPublished - 10 Jun 2013

Cite this

Aromabildung und Strukturmodifikation durch Ferulasäure-Esterasen. / Haase-Aschoff, Paul; Schimanski, Silke; Linke, Diana et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 67, No. 3, 10.06.2013, p. 76.

Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

Haase-Aschoff, P, Schimanski, S, Linke, D & Berger, RG 2013, 'Aromabildung und Strukturmodifikation durch Ferulasäure-Esterasen', Lebensmittelchemie, vol. 67, no. 3, pp. 76. https://doi.org/10.1002/lemi.201390023
Haase-Aschoff, P., Schimanski, S., Linke, D., & Berger, R. G. (2013). Aromabildung und Strukturmodifikation durch Ferulasäure-Esterasen. Lebensmittelchemie, 67(3), 76. https://doi.org/10.1002/lemi.201390023
Haase-Aschoff P, Schimanski S, Linke D, Berger RG. Aromabildung und Strukturmodifikation durch Ferulasäure-Esterasen. Lebensmittelchemie. 2013 Jun 10;67(3):76. doi: 10.1002/lemi.201390023
Haase-Aschoff, Paul ; Schimanski, Silke ; Linke, Diana et al. / Aromabildung und Strukturmodifikation durch Ferulasäure-Esterasen. In: Lebensmittelchemie. 2013 ; Vol. 67, No. 3. pp. 76.
Download
@article{6261e20e3d854a82b59251a7413e757e,
title = "Aromabildung und Strukturmodifikation durch Ferulas{\"a}ure-Esterasen",
author = "Paul Haase-Aschoff and Silke Schimanski and Diana Linke and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2013",
month = jun,
day = "10",
doi = "10.1002/lemi.201390023",
language = "Deutsch",
volume = "67",
pages = "76",
number = "3",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Aromabildung und Strukturmodifikation durch Ferulasäure-Esterasen

AU - Haase-Aschoff, Paul

AU - Schimanski, Silke

AU - Linke, Diana

AU - Berger, Ralf Günter

PY - 2013/6/10

Y1 - 2013/6/10

U2 - 10.1002/lemi.201390023

DO - 10.1002/lemi.201390023

M3 - Meeting Abstract

VL - 67

SP - 76

JO - Lebensmittelchemie

JF - Lebensmittelchemie

IS - 3

ER -