Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 149 |
Journal | Lebensmittelchemie |
Volume | 62 |
Publication status | Published - 2008 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Analytik technofunktioneller Proteinpräparate aus Leguminosenmehlen. / Schindler, Sabrina; Bez, Jürgen; Krings, Ulrich et al.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 62, 2008, p. 149.
In: Lebensmittelchemie, Vol. 62, 2008, p. 149.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
Schindler, S, Bez, J, Krings, U & Berger, RG 2008, 'Analytik technofunktioneller Proteinpräparate aus Leguminosenmehlen', Lebensmittelchemie, vol. 62, pp. 149.
Schindler, S., Bez, J., Krings, U., & Berger, R. G. (2008). Analytik technofunktioneller Proteinpräparate aus Leguminosenmehlen. Lebensmittelchemie, 62, 149.
Schindler S, Bez J, Krings U, Berger RG. Analytik technofunktioneller Proteinpräparate aus Leguminosenmehlen. Lebensmittelchemie. 2008;62:149.
Download
@article{340efe54e3eb4286a6341ce5ed1354f8,
title = "Analytik technofunktioneller Proteinpr{\"a}parate aus Leguminosenmehlen",
author = "Sabrina Schindler and J{\"u}rgen Bez and Ulrich Krings and Berger, {Ralf G{\"u}nter}",
year = "2008",
language = "Deutsch",
volume = "62",
pages = "149",
}
Download
TY - JOUR
T1 - Analytik technofunktioneller Proteinpräparate aus Leguminosenmehlen
AU - Schindler, Sabrina
AU - Bez, Jürgen
AU - Krings, Ulrich
AU - Berger, Ralf Günter
PY - 2008
Y1 - 2008
M3 - Artikel
VL - 62
SP - 149
JO - Lebensmittelchemie
JF - Lebensmittelchemie
ER -