Details
Original language | German |
---|---|
Qualification | Doctor rerum naturalium |
Awarding Institution | |
Supervised by |
|
Date of Award | 9 Jul 2021 |
Place of Publication | Hannover |
Publication status | Published - 2021 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
Analyse der Bildung und Wege zur Verminderung von Acrylamid in Kartoffelerzeugnissen. / Rottmann, Eric.
Hannover, 2021. 102 p.
Hannover, 2021. 102 p.
Research output: Thesis › Doctoral thesis
Rottmann, E 2021, 'Analyse der Bildung und Wege zur Verminderung von Acrylamid in Kartoffelerzeugnissen', Doctor rerum naturalium, Leibniz University Hannover, Hannover. https://doi.org/10.15488/11152
Rottmann, E. (2021). Analyse der Bildung und Wege zur Verminderung von Acrylamid in Kartoffelerzeugnissen. [Doctoral thesis, Leibniz University Hannover]. https://doi.org/10.15488/11152
Rottmann E. Analyse der Bildung und Wege zur Verminderung von Acrylamid in Kartoffelerzeugnissen. Hannover, 2021. 102 p. doi: 10.15488/11152
Download
@phdthesis{cd2acb56a13e404ebc434cfc10ae732e,
title = "Analyse der Bildung und Wege zur Verminderung von Acrylamid in Kartoffelerzeugnissen",
author = "Eric Rottmann",
note = "Dissertation",
year = "2021",
doi = "10.15488/11152",
language = "Deutsch",
school = "Gottfried Wilhelm Leibniz Universit{\"a}t Hannover",
}
Download
TY - BOOK
T1 - Analyse der Bildung und Wege zur Verminderung von Acrylamid in Kartoffelerzeugnissen
AU - Rottmann, Eric
N1 - Dissertation
PY - 2021
Y1 - 2021
U2 - 10.15488/11152
DO - 10.15488/11152
M3 - Dissertation
CY - Hannover
ER -