Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 60-63 |
Number of pages | 4 |
Journal | Lebensmitteltechnik |
Volume | 40 |
Issue number | 3 |
Publication status | Published - 2008 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Lebensmitteltechnik, Vol. 40, No. 3, 2008, p. 60-63.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Alternative Rapsöle zum Vorfrittieren - Ernährungsphysiologische Qualität verzehrsfertiger Pommes frites
AU - Franke, Knut
PY - 2008
Y1 - 2008
KW - Frittieren
KW - Rapsöl
M3 - Artikel
VL - 40
SP - 60
EP - 63
JO - Lebensmitteltechnik
JF - Lebensmitteltechnik
SN - 0047-4290
IS - 3
ER -