Acrylamid - Eine neue Dimension der Lebensmittelsicherheit

Research output: Contribution to journalArticleTransfer

Authors

  • B. Brinkmann
  • K. Hennemann
  • U. Spiegel
  • Knut Franke
  • F. Kreyenmeier
  • Ernst H. Reimerdes
View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)1073-1074
Number of pages2
JournalChemie Ingenieur Technik
Volume75
Issue number8
Publication statusPublished - 2003

Cite this

Acrylamid - Eine neue Dimension der Lebensmittelsicherheit. / Brinkmann, B.; Hennemann, K.; Spiegel, U. et al.
In: Chemie Ingenieur Technik, Vol. 75, No. 8, 2003, p. 1073-1074.

Research output: Contribution to journalArticleTransfer

Brinkmann, B, Hennemann, K, Spiegel, U, Franke, K, Kreyenmeier, F & Reimerdes, EH 2003, 'Acrylamid - Eine neue Dimension der Lebensmittelsicherheit', Chemie Ingenieur Technik, vol. 75, no. 8, pp. 1073-1074. https://doi.org/10.1002/cite.200390341
Brinkmann, B., Hennemann, K., Spiegel, U., Franke, K., Kreyenmeier, F., & Reimerdes, E. H. (2003). Acrylamid - Eine neue Dimension der Lebensmittelsicherheit. Chemie Ingenieur Technik, 75(8), 1073-1074. https://doi.org/10.1002/cite.200390341
Brinkmann B, Hennemann K, Spiegel U, Franke K, Kreyenmeier F, Reimerdes EH. Acrylamid - Eine neue Dimension der Lebensmittelsicherheit. Chemie Ingenieur Technik. 2003;75(8):1073-1074. doi: 10.1002/cite.200390341
Brinkmann, B. ; Hennemann, K. ; Spiegel, U. et al. / Acrylamid - Eine neue Dimension der Lebensmittelsicherheit. In: Chemie Ingenieur Technik. 2003 ; Vol. 75, No. 8. pp. 1073-1074.
Download
@article{6619da6763704184bd519f15cf0062a2,
title = "Acrylamid - Eine neue Dimension der Lebensmittelsicherheit",
keywords = "Acrylamid",
author = "B. Brinkmann and K. Hennemann and U. Spiegel and Knut Franke and F. Kreyenmeier and Reimerdes, {Ernst H.}",
year = "2003",
doi = "10.1002/cite.200390341",
language = "Deutsch",
volume = "75",
pages = "1073--1074",
journal = "Chemie Ingenieur Technik",
issn = "0009-286X",
publisher = "Wiley-VCH Verlag",
number = "8",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Acrylamid - Eine neue Dimension der Lebensmittelsicherheit

AU - Brinkmann, B.

AU - Hennemann, K.

AU - Spiegel, U.

AU - Franke, Knut

AU - Kreyenmeier, F.

AU - Reimerdes, Ernst H.

PY - 2003

Y1 - 2003

KW - Acrylamid

U2 - 10.1002/cite.200390341

DO - 10.1002/cite.200390341

M3 - Artikel

VL - 75

SP - 1073

EP - 1074

JO - Chemie Ingenieur Technik

JF - Chemie Ingenieur Technik

SN - 0009-286X

IS - 8

ER -

By the same author(s)