Profilbild wurde nicht gefunden

Dr.  Özge Tirpanalan-Staben

Forschungs-netzwerk anzeigen

Publikationen

  1. 2024
  2. Veröffentlicht

    Effect of solid-state fermentation with Pleurotus ostreatus on the protein content and other nutritional components of de-seeded carob fruits

    Iqbal, S. (Mitwirkende*r), Tirpanalan-Staben, Ö. & Franke, K., 2024, in: Sustainable Food Technology. 2, 5, S. 1537-1544 8 S.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  3. 2022
  4. Veröffentlicht

    Modification of dietary fibers to valorize the by-products of cereal, fruit and vegetable industry: a review on treatment methods

    Iqbal, S., Tirpanalan-Staben, Ö. & Franke, K., 10 Dez. 2022, in: Foods. 11, 24, 3466.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  5. 2018
  6. Disintegration of the agricultural by-product wheat bran under subcritical conditions

    Reisinger, M., Tirpanalan, Ö., Pruksasri, S., Kneifel, W. & Novalin, S., 12 Juli 2018, in: Journal of the Science of Food and Agriculture. 98, 11, S. 4296-4303 8 S.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  7. 2017
  8. Veröffentlicht

    Wheat bran biodegradation by edible Pleurotus fungi – A sustainable perspective for food and feed

    Wanzenböck, E., Apprich, S., Tirpanalan, Ö., Zitz, U., Kracher, D., Schedle, K. & Kneifel, W., 2017, in: LWT - Food Science and Technology. 86, S. 123-131 9 S.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  9. 2015
  10. Veröffentlicht

    Wheat bran biorefinery – An insight into the process chain for the production of lactic acid

    Tirpanalan, Ö., Reisinger, M., Smerilli, M., Huber, F., Neureiter, M., Kneifel, W. & Novalin, S., 2015, in: Bioresource technology. 180, S. 242-249 8 S.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  11. 2014
  12. Veröffentlicht

    Investigations on a wheat bran biorefinery involving organosolv fractionation and enzymatic treatment

    Reisinger, M., Tirpanalan, Ö., Huber, F., Kneifel, W. & Novalin, S., 2014, in: Bioresource technology. 170, S. 53-61 9 S.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  13. Veröffentlicht

    Wheat bran-based biorefinery 2: Valorization of products

    Apprich, S., Tirpanalan, Ö., Hell, J., Reisinger, M., Böhmdorfer, S., Siebenhandl-Ehn, S., Novalin, S. & Kneifel, W., 2014, in: LWT - Food Science and Technology. 56, 2, S. 222-231 10 S.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  14. Veröffentlicht

    Wheat bran biorefinery: An investigation on the starch derived glucose extraction accompanied by pre- and post-treatment steps

    Tirpanalan, Ö., Reisinger, M., Huber, F., Kneifel, W. & Novalin, S., 2014, in: Bioresource technology. 163, S. 295-299 5 S.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  15. 2013
  16. Veröffentlicht

    Wheat bran biorefinery – A detailed investigation on hydrothermal and enzymatic treatment

    Reisinger, M., Tirpanalan, Ö., Prückler, M., Huber, F., Kneifel, W. & Novalin, S., 2013, in: Bioresource technology. 144, S. 179-185 7 S.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  17. 2011
  18. Veröffentlicht

    Mini review: Antimicrobial strategies in the production of fresh-cut lettuce products

    Tirpanalan, Ö., Zunabovic, M., Domig, K. J. & Kneifel, W., 2011, Science against microbial pathogens: Communicating current research and technological advances. Méndez-Vilas, A. (Hrsg.). Badajoz, S. 176-188 13 S.

    Publikation: Beitrag in Buch/Bericht/Sammelwerk/KonferenzbandBeitrag in Buch/SammelwerkForschung