Details
Originalsprache | Deutsch |
---|---|
Seiten (von - bis) | 234-239 |
Seitenumfang | 6 |
Fachzeitschrift | European Food Research and Technology |
Jahrgang | 211 |
Ausgabenummer | 4 |
Publikationsstatus | Veröffentlicht - 2000 |
Schlagwörter
- Fette, Mikroverkapselung, Lagerung, PUFA
Zitieren
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTex
- RIS
in: European Food Research and Technology, Jahrgang 211, Nr. 4, 2000, S. 234-239.
Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › Peer-Review
}
TY - JOUR
T1 - Microencapsulation of fish oil by freeze-drying techniques and influence of process parameters on oxidative stability during storage
AU - Heinzelmann, K.
AU - Franke, K.
AU - Velasco, Joaquín
AU - Marquez-Ruiz, Gloria
N1 - Funding information: This work was funded by EC (project FAIR-CT95–0085).
PY - 2000
Y1 - 2000
KW - Fette
KW - Mikroverkapselung
KW - Lagerung
KW - PUFA
U2 - 10.1007/s002170000167
DO - 10.1007/s002170000167
M3 - Artikel
VL - 211
SP - 234
EP - 239
JO - European Food Research and Technology
JF - European Food Research and Technology
SN - 1438-2377
IS - 4
ER -