Details
Originalsprache | Englisch |
---|---|
Seiten (von - bis) | 192-198 |
Seitenumfang | 7 |
Fachzeitschrift | Colloids and Surfaces B: Biointerfaces |
Jahrgang | 76 |
Ausgabenummer | 1 |
Publikationsstatus | Veröffentlicht - März 2010 |
Zitieren
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in: Colloids and Surfaces B: Biointerfaces, Jahrgang 76, Nr. 1, 03.2010, S. 192-198.
Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › Peer-Review
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TY - JOUR
T1 - Influencing emulsifying properties of egg yolk by enzymatic modification with phospholipase D. Part 2: Structural changes of egg yolk due to incubation
AU - Buxmann, Waldemar
AU - Bindrich, Ute
AU - Strijowski, Ulf
AU - Knorr, Dietrich
AU - Franke, Knut
N1 - Funding information: This research project was supported by the German Ministry of Economics and Technology (via AiF) and the FEI (Forschungskreis der Ernährungsindustrie e.V., Bonn). Project AiF 14633 N. The authors also wish to thank Prof. Norbert Sewald and Marco Wissbrock, University of Bielefeld (Germany) for providing the CD spectra.
PY - 2010/3
Y1 - 2010/3
UR - http://dx.doi.org/10.1016/j.colsurfb.2009.10.035
U2 - 10.1016/j.colsurfb.2009.10.035
DO - 10.1016/j.colsurfb.2009.10.035
M3 - Article
VL - 76
SP - 192
EP - 198
JO - Colloids and Surfaces B: Biointerfaces
JF - Colloids and Surfaces B: Biointerfaces
SN - 0927-7765
IS - 1
ER -