Details
Originalsprache | Englisch |
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Aufsatznummer | 100375 |
Seitenumfang | 11 |
Fachzeitschrift | Food Structure |
Jahrgang | 40 |
Frühes Online-Datum | 15 Apr. 2024 |
Publikationsstatus | Veröffentlicht - Apr. 2024 |
Abstract
ASJC Scopus Sachgebiete
- Agrar- und Biowissenschaften (insg.)
- Lebensmittelwissenschaften
- Chemische Verfahrenstechnik (insg.)
- Bioengineering
- Immunologie und Mikrobiologie (insg.)
- Angewandte Mikrobiologie und Biotechnologie
Zitieren
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTex
- RIS
in: Food Structure, Jahrgang 40, 100375, 04.2024.
Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › Peer-Review
}
TY - JOUR
T1 - Influence of PET as single-use contact material on gloss and surface properties of chocolate
AU - Schroeder, Sarah
AU - Schimke, Lena Marie
AU - Bindrich, Ute
AU - Dewettinck, Koen
AU - Franke, Knut
AU - Heinz, Volker
AU - de Walle, Davy Van
AU - Middendorf, Dana
N1 - Funding Information: This Project was supported by the Federal Ministry for Economic Affairs and Climate Action (BMWK) on the basis of a decision by the German Bundestag. Project ZIM KK5121001.
PY - 2024/4
Y1 - 2024/4
KW - Atomic force microscopy
KW - Chocolate gloss
KW - Fat crystal modification
KW - Polyethylene terephthalate
KW - Roughness
KW - Surface free energy
UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=85190531157&partnerID=8YFLogxK
U2 - 10.1016/j.foostr.2024.100375
DO - 10.1016/j.foostr.2024.100375
M3 - Article
AN - SCOPUS:85190531157
VL - 40
JO - Food Structure
JF - Food Structure
SN - 2213-3291
M1 - 100375
ER -