Details
Originalsprache | Englisch |
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Seiten (von - bis) | 2175-2185 |
Seitenumfang | 11 |
Fachzeitschrift | Journal of the Science of Food and Agriculture |
Jahrgang | 99 |
Ausgabenummer | 5 |
Publikationsstatus | Veröffentlicht - 9 Okt. 2018 |
ASJC Scopus Sachgebiete
- Biochemie, Genetik und Molekularbiologie (insg.)
- Biotechnologie
- Agrar- und Biowissenschaften (insg.)
- Lebensmittelwissenschaften
- Agrar- und Biowissenschaften (insg.)
- Agronomie und Nutzpflanzenwissenschaften
- Pflege (insg.)
- Ernährung und Diätetik
Zitieren
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTex
- RIS
in: Journal of the Science of Food and Agriculture, Jahrgang 99, Nr. 5, 09.10.2018, S. 2175-2185.
Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › Peer-Review
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TY - JOUR
T1 - High moisture extrusion of lupin protein
T2 - influence of extrusion parameters on extruder responses and product properties
AU - Palanisamy, Megala
AU - Franke, Knut
AU - Berger, Ralf G.
AU - Heinz, Volker
AU - Töpfl, Stefan
N1 - Funding information: This study was supported by the Ministry for Science and Culture of Lower Saxony in Germany (grant # ZN 3041).
PY - 2018/10/9
Y1 - 2018/10/9
KW - extruder responses
KW - high moisture extrusion
KW - lupin protein
KW - meat analogue properties
KW - protein demand
UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=85057303621&partnerID=8YFLogxK
U2 - 10.1002/jsfa.9410
DO - 10.1002/jsfa.9410
M3 - Article
C2 - 30302760
AN - SCOPUS:85057303621
VL - 99
SP - 2175
EP - 2185
JO - Journal of the Science of Food and Agriculture
JF - Journal of the Science of Food and Agriculture
SN - 0022-5142
IS - 5
ER -