Details
Originalsprache | Englisch |
---|---|
Publikationsstatus | Veröffentlicht - 2012 |
Veranstaltung | Kiel Food Science Symposium - Kiel, Deutschland Dauer: 22 Mai 2012 → 23 Mai 2012 |
Konferenz
Konferenz | Kiel Food Science Symposium |
---|---|
Land/Gebiet | Deutschland |
Ort | Kiel |
Zeitraum | 22 Mai 2012 → 23 Mai 2012 |
Zitieren
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTex
- RIS
2012. Abstract von Kiel Food Science Symposium, Kiel, Deutschland.
Publikation: Konferenzbeitrag › Abstract › Forschung
}
TY - CONF
T1 - Effects of omega-3-fatty acid or resveratrol supplementation on cognitive functions in mild cognitive impairment - study concept and preliminary results
AU - Willers, Janina
AU - Schuchardt, Jan Philipp
AU - Witte, A Veronica
AU - Wegmann, M
AU - Tesky, Valentina A
AU - Kübke, JK
AU - Pantel, Johannes
AU - Hahn, A
AU - Flöel, Agnes
PY - 2012
Y1 - 2012
M3 - Abstract
T2 - Kiel Food Science Symposium
Y2 - 22 May 2012 through 23 May 2012
ER -