Details
Originalsprache | Englisch |
---|---|
Aufsatznummer | 1339162 |
Fachzeitschrift | Frontiers in Sustainable Food Systems |
Jahrgang | 8 |
Publikationsstatus | Veröffentlicht - 21 Feb. 2024 |
ASJC Scopus Sachgebiete
- Umweltwissenschaften (insg.)
- Globaler Wandel
- Agrar- und Biowissenschaften (insg.)
- Lebensmittelwissenschaften
- Umweltwissenschaften (insg.)
- Ökologie
- Agrar- und Biowissenschaften (insg.)
- Agronomie und Nutzpflanzenwissenschaften
- Umweltwissenschaften (insg.)
- Management, Monitoring, Politik und Recht
- Agrar- und Biowissenschaften (insg.)
- Gartenbau
Ziele für nachhaltige Entwicklung
Zitieren
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTex
- RIS
in: Frontiers in Sustainable Food Systems, Jahrgang 8, 1339162, 21.02.2024.
Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Editorial in Fachzeitschrift › Forschung › Peer-Review
}
TY - JOUR
T1 - Editorial: Dietary change strategies for sustainable diets and their impact on human health, volume II
AU - Trif, Monica
AU - Rusu, Alexandru
AU - Esatbeyoglu, Tuba
AU - Ozogul, Fatih
N1 - Funding Information: The author(s) declare that no financial support was received for the research, authorship, and/or publication of this article.
PY - 2024/2/21
Y1 - 2024/2/21
KW - dietary patterns
KW - environment
KW - health
KW - nutrients
KW - sustainable diet
UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=85186595111&partnerID=8YFLogxK
U2 - 10.3389/fsufs.2024.1339162
DO - 10.3389/fsufs.2024.1339162
M3 - Editorial in journal
AN - SCOPUS:85186595111
VL - 8
JO - Frontiers in Sustainable Food Systems
JF - Frontiers in Sustainable Food Systems
M1 - 1339162
ER -