Details
Originalsprache | Englisch |
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Titel des Sammelwerks | Food Flavour Technology |
Untertitel | Second Edition |
Herausgeber (Verlag) | Wiley-Blackwell |
Seiten | 89-126 |
Seitenumfang | 38 |
ISBN (Print) | 9781405185431 |
Publikationsstatus | Veröffentlicht - 5 Jan. 2010 |
ASJC Scopus Sachgebiete
- Biochemie, Genetik und Molekularbiologie (insg.)
- Allgemeine Biochemie, Genetik und Molekularbiologie
- Agrar- und Biowissenschaften (insg.)
- Allgemeine Agrar- und Biowissenschaften
Zitieren
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Food Flavour Technology: Second Edition. Wiley-Blackwell, 2010. S. 89-126.
Publikation: Beitrag in Buch/Bericht/Sammelwerk/Konferenzband › Beitrag in Buch/Sammelwerk › Forschung › Peer-Review
}
TY - CHAP
T1 - Biotechnological Flavour Generation
AU - Berger, Ralf G.
AU - Krings, Ulrich
AU - Zorn, Holger
PY - 2010/1/5
Y1 - 2010/1/5
KW - Allylic hydroxylation
KW - Aromas and flavours - possessing antimicrobial, medicinal and signalling properties
KW - Beverages, largest market segment for added flavours
KW - Biocatalysts - providing high regiospecificity and stereospecificity
KW - Biotechnological flavour generation
KW - Epoxidations, typical cytochrome P450-mediated reactions
KW - Glutamate - efficient source of nitrogen
KW - Intact microbial cells - possessing active transport systems
KW - Monoterpene hydrocarbons
KW - Vanillin, world's number one flavour chemical
UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=84888743953&partnerID=8YFLogxK
U2 - 10.1002/9781444317770.ch4
DO - 10.1002/9781444317770.ch4
M3 - Contribution to book/anthology
AN - SCOPUS:84888743953
SN - 9781405185431
SP - 89
EP - 126
BT - Food Flavour Technology
PB - Wiley-Blackwell
ER -