Loading [MathJax]/extensions/tex2jax.js

Food and Nutrition Research

Publikationen

  1. 2019

  2. Elektronisch veröffentlicht (E-Pub)

    Effects of mineral waters on acid–base status in healthy adults: Results of a randomized trial

    Wasserfurth, P., Schneider, I., Ströhle, A., Nebl, J., Bitterlich, N. & Hahn, A., 3 Dez. 2019, (Elektronisch veröffentlicht (E-Pub)) in: Food & nutrition research. 63, 3515.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  3. 2017

  4. Veröffentlicht

    Magnesium bioavailability from mineral waters with different mineralization levels in comparison to bread and a supplement

    Schneider, I., Greupner, T. & Hahn, A., 2017, in: Food & nutrition research. 61, 1, 6 S., 1384686.

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review